title
دوشنبه 29 آبان 1396 کد خبر: 366 لینک کوتاه 2196

ارزان تر شدن قیمت آجیل

ایران اکونومیست -بازار شب عید از هر زمانی داغ تر و پرهیاهو تر احساس می شود و هر سال در ماه پایانی عید رفت و آمدها به بازار تا حد بسیار بالایی افزایش پیدا می کند به طوری که نظیر آن در طول سال و حتی در آخرین شب پاییز هم دیده نمی شود. این روزها در بازار علاوه بر محصولات تولید داخل محصولات خارجی نیز یافت می شود. از انواع آجیل های هندی و تایلندی گرفته تا ژاپنی مشاهده می شود که به خاطر تنوع رنگی و طعم تندشان مشتریانی هم دارند، در این نوع آجیل ها انواع رشته، ذرت، نخود و باقلا هم پیدا می شود.  اما در این بازار پر هیاهو سودجویانی برای کسب درآمد کل سال خود اجناس و کالاهای تقلبی خود را به راحتی به فروش می رسانند(بعضی قنادیهاوشیرینی فروشی ها) البته نهادهای ذیربط امسال هم همچون سالهای گذشته نوید نظارت صد در صدی بر بازار را به مردم داده اند.در این میان اگرچه چندی پیش رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار تهران کاهش قیمت برخی اقلام آجیل و خشکبار تا حدود ۱۰درصد نسبت به پارسال را اعلام کرده اما با توجه به تورمی که بر کشور حاکم است این کاهش قیمت به چشم نمی آید.به گفته مسئولان امسال حدود ۳۰۰ هزارتن پسته در کشور تولید شده که نزدیک به ۱۵۰ هزارتن آن صادر شده و صادرات همچنان ادامه دارد. امسال میزان تولید گردو ۲۳۰ هزارتن، بادام۲۰۰ هزارتن و فندق را هم ۳۰ هزارتن، تولید کشمش نیز حدود ۲۳۰ هزارتن اعلام شده است.با وجود اینکه مسئولان از وضعیت بسیار مناسب تولید خشکبار و وفور محصول سخن می گویند اما بازار آجیل و خشکبار چندان به سامان به نظر نمی رسد و برخی فروشندگان که فضا را برای عرضه اجناس خود مناسب می بینند قیمت ها را به دلخواه افزایش می دهند تا خرج کل سال را به جیب بزنند



طراحی و پیاده سازی: راد وب